Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel har netop underskrevet en sponsoraftale med VM i sejlsport Aarhus 2018 og er dermed en af de officielle partnere, når verdens største begivenhed inden for sejlsport lægger til kajs i Aarhusbugten denne sommer.

Gorrissen Federspiel glæder sig over partnerskabet med VM-arrangørerne:

”Som aktiv erhvervsaktør i Aarhus ser vi frem til at støtte VM i sejlsport og være med til at sikre optimale rammer for en international sportsbegivenhed,” siger Søren Stæhr, partner hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel.

”Gorrissen Federspiel er et af landets største advokatfirmaer og leverer juridisk rådgivning til danske og internationale erhvervsklienter. Firmaet er førende inden for en lang række områder, blandt andet inden for søret og shipping og rådgivning til maritime aktører. Det er en styrke at have et firma af denne kaliber med ombord, når vi søsætter VM i sejlsport. I afviklingen af så stor en event er vi afhængige af gode samarbejdspartnere, der kan se værdien i at støtte sejlsporten og værtsbyen,” siger Jørn Sønderkjær Christensen, der er chef for Aarhus Events i Aarhus Kommune, der sammen med Dansk Sejlunion, Sport Event Denmark og Sailing Aarhus arrangerer VM i sejlsport.

 Flere fællestræk

Op mod 1.500 sejlere fra hele verden er klar ved startlinjerne i Aarhus og dyster om 12 verdensmesterskaber. Derudover er der kamp om næsten halvdelen af landenes pladser ved OL i Tokyo i 2020, så der er lagt op til intens konkurrence, når sejlernes hårde træning og forberedelse op til VM skal stå distancen og afgøre, hvem der hiver VM-titler og OL-pladser i land.

Selvom sejlsport og erhvervsjura er to helt forskellige discipliner, så ser Søren Stæhr også en række fællestræk:

”For at begå sig i verdenseliten kræver det vedholdenhed, forberedelse, samarbejde og strategisk snilde. Både i sportens verden og i erhvervslivet får du kun vind i sejlene ved hjælp af viljestyrke og en kompromisløs indsats.”

VM i sejlsport finder sted i Aarhusbugten fra den 30. juli til 12. august 2018.

Fakta om VM

  • 1.500 sejlere fra op mod 100 nationer
  • 1.100 sejlbåde
  • 14 dages sejlads i verdensklasse
  • En ambition om 400.000 besøgende til den samlede event
  • Gratis entré for publikum

For yderligere information om Gorrissen Federspiel kontakt:

René Jakobsen

Marketing- og kommunikationschef

Gorrissen Federspiel

24 28 68 07

rja@gorrissenfederspiel.com