Godt nytår og velkommen til et år, der i den grad står i sejlsportens tegn her i Aarhus.

Som læser af nyhedsbrevet ved du nok allerede, at VM i Sejlsport 2018 bliver en af de største enkeltstående sportsbegivenheder i Danmark nogensinde.

Måske ved du også, at Aarhus slår dørene op og byder velkommen til 1500 sejlere fra op mod 100 nationer, sejlsportfans fra alle verdenshjørner og til et brag af en maritim folkefest. Sejlerne vil, i de to uger, ikke kun kæmpe om VM-medaljerne, men også om OL-kvalifikation til OL i Tokyo 2020.

Nu er det på tide, at resten af verden finder ud af det også. Derfor har Wasabi Film produceret en flot film, hvor nogle af verdens bedste sejlere fortæller, hvorfor VM i Aarhus helt klart er et besøg værd til august.

Du skal selvfølgelig være blandt de allerførste, der ser vores officielle film – før den bliver delt andre steder. Vi er meget stolte af den og håber, at du kan lide den!

 

See you in Aarhus 2018
I morgen deler vi filmen på vores Facebook-side.

Det er din chance for at vise dem omkring dig, hvor stort det bliver i Aarhus til august! Du kan sørge for, at de ser det, ved at synes godt om videoen og dele den med dine venner på Facebook. Det vil betyde, at den når endnu længere ud, end vi kan klare alene.

På forhånd tak for hjælpen.

Venlig hilsen
Cathrine Bianca Christensen
Communication Manager