Vi har indgået aftale med det globale produktions- og distributionsselskab Sunset+Vine om at producere og distribuere TV-dækningen af næste års VM i Aarhus. Det er forventet, at TV-produktionen bliver distribueret til op mod 50 lande.

Sunset+Vine kommer til at producere og distribuere syv dages live-dækning af kvalifikationsserien online [2-8 August], plus fire dages live tv-dækning af af hver af de 10 medaljesejladser [9-12 August]. Hver dag efter medajlesejladserne producerer de derudover en udsendelse med højdepunkter fra dagen. Disse programmer distribueres internationalt til både TV-stationer og digitale medier over hele verden. Sidst men ikke mindst leverer og distribuerer Sunset+Vine alle nyheder fra VM i Sejlsport til digitale medier og TV.

Andrew Preece, Executive Director hos Sunset+Vine, udtaler:

“Vi er beærede over, at World Sailing betror Sunset+Vine at blive deres produktions- og distributionspartner for deres Olympiske bådklasser for tredje gang i træk. I løbet af de fire år, som sejlsportens cyklus strækker sig over, er VM det største event for de Olympiske klasser. Derfor er det en vigtig begivenhed for TV-stationer, som får hjælp til at planlægge deres dækning og til at identificere sine medaljehåb frem mod OL i Tokyo.

Det er vores opgave at levere den bedst mulige dækning ved hjælp af helikoptere, droner og, i samarbejde med SAP Analytics/Sailtracks, 3D-animationer og kameraer ombord på bådene. Tilsammen vil denne tilgang hjælpe med at opbygge profilerne for de atleter, der klarer sig godt i Aarhus og give dem omtale i deres hjemlande frem mod de Olympiske Lege.”

VM Chef Klaus Natorp glæder sig også over samarbejdet:

“Med Sunset+Vine har vi sikret en meget erfaren og yderst kompetent samarbejdspartner på området. Deres samarbejde med SAP Analytics/Sailtracks ser vi som en yderligere gevinst for TV-dækningen af VM. Vi ser frem til at få eventen, Aarhus og Danmark præsenteret for verden på professionel vis med flotte billeder.”